L-asparaginase production by Zymomonas mobilis during molasses fermentation: optimization of culture conditions using factorial design



Título del documento: L-asparaginase production by Zymomonas mobilis during molasses fermentation: optimization of culture conditions using factorial design
Revue: Acta scientiarum. Technology
Base de datos: PERIÓDICA
Número de sistema: 000264579
ISSN: 1806-2563
Autores: 1

2
Instituciones: 1Universidade Estadual de Londrina, Departamento de Bioquimica e Biotecnologia, Londrina, Parana. Brasil
2Universidade Estadual de Londrina, Departamento de Quimica, Londrina, Parana. Brasil
Año:
Periodo: Jul-Dic
Volumen: 28
Número: 2
Paginación: 151-153
País: Brasil
Idioma: Inglés
Tipo de documento: Artículo
Enfoque: Experimental
Disciplinas: Química
Palabras clave: Química de alimentos,
Asparaginasa,
Zymomonas mobilis,
Melaza,
Fermentación
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Asparaginase,
Zymomonas mobilis,
Molasses
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