Agrociencia Uruguay (123 documentos)


61.-
62.-
63.-
64.-
Enigmatic wood and first evidence of tetrapods in the Yaguarí Formation (Middle-Late Permian), Uruguay
Piñeiro, G.1; Marchetti, L.2; Mármol, S.3; Celio, A.3; Xavier, P.4; Francia, M.3; Schultz, C.5
1Universidad de la República, Facultad de Ciencias, Montevideo. Uruguay; 2Museum für Naturkunde Berlin, Leibniz-Institut für Evolutions- und Biodiversitätsforschung, Berlin. Alemania; 3Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo. Uruguay; 4Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Programa de Pós-Graduação em Geociências, Porto Alegre, Rio Grande do Sul. Brasil; 5Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Departamento de Estratigrafia e Paleontologia, Porto Alegre, Rio Grande do Sul. Brasil
[Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2022 Vol. 26 Núm. 1 , ]

   
65.-
66.-
67.-
68.-
69.-
Prof. Dr. Jorge Bossi (1934-2020): father of modern Uruguayan geology
Gaucher, C.1; Cingolani, C. A.2; Blanco, G.3; Piñeyro, D.3; Celio, A.4; Ribot, A.5
1Universidad de la República, Facultad de Ciencias, Montevideo. Uruguay; 2Universidad Nacional de La Plata, División Geología del Museo de La Plata, Buenos Aires. Argentina; 3Universidad de la República, Centro Universitario Regional Este (CURE), Uruguay; 4Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Uruguay; 5Universidad Nacional de La Plata, Facultad de Ciencias Naturales y Museo, Buenos Aires. Argentina
[Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2022 Vol. 26 Núm. 1 , ]

   
70.-
   
71.-
Soil sampling depth and phosphorus extraction method for phosphorus in leguminous pastures
Cuadro, R1; Cadenazzi, M2; Quincke, J. A3
1Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria, Programa de Pasturas y Forrajes, Tacuarembó. Uruguay; 2Universidad de la República, Departamento Biometría, Estadística y Computación, Paysandú. Uruguay; 3Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria, Estación Experimental La Estanzuela, Colonia. Uruguay
[Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2022 Vol. 26 Núm. 1 , ]

   
72.-
73.-
Uruguayan honey from different regions, characterization and origin markers
Cracco, P1; Cabrera, C2; Cadenazzi, M3; Galietta, G2; Moreni, A2; Santos, E4; Zaccari, F2
1Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Canelones. Uruguay; 2Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo. Uruguay; 3Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Paysandú. Uruguay; 4Universidad de la República, Facultad de Ciencias, Montevideo. Uruguay
[Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2022 Vol. 26 Núm. 1 , ]

   
74.-
75.-
76.-
Assessing MODIS16A2 actual evapotranspiration across three spatial resolutions in Uruguay
Navas, R1; Tiscornia, G2; Berger, A. G3; Otero, A3
1Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria, Estación La Estanzuela, Colonia. Uruguay; 2Instituto Nacional de Investigacion Agropecuaria, Estación Experimental Wilson Ferrería Aldunate, Las Brujas, Canelones. Uruguay; 3Instituto Nacional de Investigacion Agropecuaria, Estación Experimental Salto Grande, Salto. Uruguay
[Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 2 , ]

   
77.-
   
78.-
Biological activity and chemical composition of native fruits: a review
Pereira, E. S.1; Raphaelli, C. O.1; Radünz, M.1; Camargo, T. M.1; Vizzotto, M.2
1Universidade Federal de Pelotas, Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos, Capão do Leão, Rio Grande do Sul. Brasil; 2Embrapa Clima Temperado, Pelotas, Rio Grande do Sul. Brasil
[Agrociencia Uruguay, Uruguay, 2021 Vol. 25 Núm. 2 Feb, ]

   
79.-
80.-