Relación entre el consumo de ácidos grasos trans contenidos en la margarina vegetal y los niveles de lípidos sanguíneos en estudiantes y empleados de la Facultad de Ciencias de la Pontificia Universidad Javeriana



Document title: Relación entre el consumo de ácidos grasos trans contenidos en la margarina vegetal y los niveles de lípidos sanguíneos en estudiantes y empleados de la Facultad de Ciencias de la Pontificia Universidad Javeriana
Journal: Universitas scientiarum
Database: PERIÓDICA
System number: 000240489
ISSN: 0122-7483
Authors: 1
Institutions: 1Pontificia Universidad Javeriana, Facultad de Ciencias, Bogotá. Colombia
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 7
Number: 2
Pages: 25-32
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Caso clínico
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Acidos grasos,
Margarinas,
Lípidos,
Estudiantes,
Colombia
Keyword: Medicine,
Metabolism and nutrition,
Fatty acids,
Margarine,
Lipids,
Students,
Colombia
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).