Modelación del deterioro de productos vegetales frescos cortados



Document title: Modelación del deterioro de productos vegetales frescos cortados
Journal: Universidad y ciencia
Database: PERIÓDICA
System number: 000317975
ISSN: 0186-2979
Authors: 1
2
3
4
Institutions: 1Universidad Juárez Autónoma de Tabasco, División Académica de Ciencias Agropecuarias, Villahermosa, Tabasco. México
2Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C., Hermosillo, Sonora. México
3Universidad Nacional del Litoral, Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina
4Universidad Juárez Autónoma de Tabasco, División Académica de Ciencias Básicas, Villahermosa, Tabasco. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 23
Number: 2
Pages: 183-196
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología,
Matemáticas
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología,
Matemáticas aplicadas,
Vegetales,
Modelos matemáticos,
Control de calidad,
Postcosecha
Keyword: Chemistry,
Science and technology,
Mathematics,
Food chemistry,
Technology,
Applied mathematics,
Vegetables,
Postharvest,
Mathematical models
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).