Deshidratacion osmotica de cubos de mango (mangifera indica) estudio del efecto de tamano de particula, temperatura y tiempo de deshidratacion



Document title: Deshidratacion osmotica de cubos de mango (mangifera indica) estudio del efecto de tamano de particula, temperatura y tiempo de deshidratacion
Journal: Universidad y ciencia
Database: PERIÓDICA
System number: 000108545
ISSN: 0186-2979
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma de Nayarit, Coordinacion Inv Cientifica, Prog Inv Ingenieria Tecnologia, Tepic, Nayarit. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 7
Number: 14
Pages: 55-60
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Frutales,
Química de alimentos,
Tecnología,
Deshidratación,
Organolepsis,
Mango,
Mangifera indica
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Science and technology,
Fruit trees,
Food chemistry,
Technology,
Dehydration,
Organolepsis,
Mango,
Mangifera indica
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).