Optimización del proceso de fermentación para producir Bacillus thuringiensis Var. Aisawai



Document title: Optimización del proceso de fermentación para producir Bacillus thuringiensis Var. Aisawai
Journal: Universidad : ciencia y tecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000226001
ISSN: 0188-3976
Authors:


Year:
Season: Dic
Volumen: 2
Number: 3
Pages: 51-56
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Bacillus thuringiensis,
Bioinsecticidas,
Endotoxinas
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Bacillus thuringiensis,
Bioinsecticides,
Endotoxins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).