Efecto del pH, la luz y la concentración de sacarosa en la embriogénesis somática de cacao (Theobroma cacao L.)



Document title: Efecto del pH, la luz y la concentración de sacarosa en la embriogénesis somática de cacao (Theobroma cacao L.)
Journal: Uniciencia
Database: PERIÓDICA
System number: 000174908
ISSN: 1011-0275
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidad Nacional, Instituto de Investigaciones y Servicios Forestales, Heredia. Costa Rica
2Instituto Politécnico Nacional, Centro de Investigación y de Estudios Avanzados, Irapuato, Guanajuato. México
Year:
Volumen: 17
Number: 1-2
Pages: 39-45
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Fisiología vegetal,
Reproducción y desarrollo,
Bioquímica,
Embriogénesis somática,
Cacao,
Semillas,
pH,
Efecto de la luz,
Sacarosa,
Variedades,
Respuesta morfogénica,
Formación de callo,
Theobroma cacao
Keyword: Biology,
Chemistry,
Plant physiology,
Reproduction and development,
Biochemistry,
Seeds,
pH,
Light effect,
Sucrose,
Cultivars,
Morphogenic response,
Callus formation,
Theobroma cacao
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).