Estudio físico, micrrobiológico y toxicológico del maíz que se consume en el estado de Durango



Document title: Estudio físico, micrrobiológico y toxicológico del maíz que se consume en el estado de Durango
Journal: Ubamari
Database: PERIÓDICA
System number: 000182521
ISSN: 0185-4518
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Tecnológico de Durango, Departamento de Ingeniería Química y Bioquímica, Durango. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 15
Number: 45
Pages: 36-47
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología,
Medicina
Keyword: Gramíneas,
Hongos,
Microbiología,
Toxicología,
Maíz,
Zea mays,
Aflatoxinas,
Aspergillus flavus
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Medicine,
Gramineae,
Fungi,
Microbiology,
Toxicology,
Corn,
Zea mays,
Aflatoxins,
Aspergillus flavus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).