Nueva tecnica de control bacteriano en la levadura panadera



Document title: Nueva tecnica de control bacteriano en la levadura panadera
Journal: Tiempos de ciencia
Database: PERIÓDICA
System number: 000008522
ISSN: 0186-5730
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Investigaciones de la Industria Alimenticia, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ene-Mar
Number: 26
Pages: 22-24
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Bacterias,
Química de alimentos,
Levaduras,
Panadería,
Control microbiano
Keyword: Biology,
Chemistry,
Bacteria,
Food chemistry,
Yeasts,
Bakery,
Microbial control
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).