Evaluación de ácidos carboxílicos y nitrato de calcio para incrementar calidad, cantidad y vida de anaquel en tres tipos de melón



Document title: Evaluación de ácidos carboxílicos y nitrato de calcio para incrementar calidad, cantidad y vida de anaquel en tres tipos de melón
Journal: Terra Latinoamericana (Edo. de Méx.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000164747
ISSN: 0187-5779
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Tecnológico de Sonora, Ciudad Obregón, Sonora. México
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 16
Number: 1
Pages: 49-54
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Frutales,
Fisiología vegetal,
Fisiología postcosecha,
Calidad del fruto,
Conservación,
Acidos carboxílicos,
Nitrato de calcio,
Melón,
Cucumis melo
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Fruit trees,
Plant physiology,
Postharvest physiology,
Fruit quality,
Conservation,
Carboxylic acids,
Calcium nitrate,
Muskmelon,
Cucumis melo
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).