Anillado y ácido giberélico en la producción, calidad del fruto y nivel nutrimental en mandarino "Mónica"



Document title: Anillado y ácido giberélico en la producción, calidad del fruto y nivel nutrimental en mandarino "Mónica"
Journal: Terra (Edo. de Méx.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000234824
ISSN: 0187-5779
Authors: 1
1


Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Fitotecnia, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 23
Number: 2
Pages: 225-232
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Fisiología vegetal,
Mandarina,
Acido giberélico,
Fructificación,
Citrus reticulata
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Plant physiology,
Mandarin,
Gibberellic acid,
Fructification,
Citrus reticulata
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).