Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Humberto Vega Mercado. Deshidratación de Alimentos. Zaragoza, España, Editorial Acribia S.A. 2000



Document title: Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Humberto Vega Mercado. Deshidratación de Alimentos. Zaragoza, España, Editorial Acribia S.A. 2000
Journal: Temas de ciencia y tecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000224399
ISSN: 2007-0977
Authors:
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 5
Number: 13
Pages: 86-87
Country: México
Language: Español
Document type: Reseña de libro
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología,
Deshidratación,
Alimentos,
Modelos,
Liofilización,
Conservación
Keyword: Chemistry,
Science and technology,
Food chemistry,
Technology,
Dehydration,
Foods,
Models,
Freeze-dried,
Conservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).