Cinetica de endurecimiento de la cuajada para produccion de queso



Document title: Cinetica de endurecimiento de la cuajada para produccion de queso
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000041588
ISSN: 0253-9276
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Superior Politécnico "José Antonio Echeverría", Dep Procesos Equipos Ind Alimentaria, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 3
Number: 4
Pages: 67-77
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Química,
Física y astronomía
Keyword: Química de alimentos,
Mecánica,
Cinética,
Cuajada,
Endurecimiento,
Queso
Keyword: Chemistry,
Physics and astronomy,
Food chemistry,
Cheese,
Hardness,
Kinetics,
Rennet
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).