Cambios en los constituyentes volatiles del jugo concentrado de toronja por efecto de la temperatura de almacenamiento



Document title: Cambios en los constituyentes volatiles del jugo concentrado de toronja por efecto de la temperatura de almacenamiento
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000065060
ISSN: 0253-9276
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 7
Number: 1
Pages: 67-72
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Ingeniería química,
Toronja,
Constituyentes volatiles,
Almacenamiento,
Jugos,
Concentrados,
Temperatura,
Rutaceae
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Chemical engineering,
Grapefruit,
Constituents-volatile,
Storage,
Juices,
Concentrates,
Temperature,
Rutaceae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).