Cambios en el jugo de toronja durante el proceso de produccion de concentrado . I. Constituyentes no volatiles



Document title: Cambios en el jugo de toronja durante el proceso de produccion de concentrado . I. Constituyentes no volatiles
Journal: Tecnología química
Database: PERIÓDICA
System number: 000015699
ISSN: 0253-9276
Authors: 1


Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 5
Number: 2
Pages: 111-121
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Jugos,
Toronja
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Juices,
Grapefruit
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).