Pruebas químicas como índice de la calidad biológica de harinas de algodón sometidas a diferentes temperaturas y tiempos de cocción



Document title: Pruebas químicas como índice de la calidad biológica de harinas de algodón sometidas a diferentes temperaturas y tiempos de cocción
Journal: Técnica pecuaria en México
Database: PERIÓDICA
System number: 000119083
Authors: 1
Institutions: 1Secretaría de Agricultura y Recursos Hidráulicos, Instituto Nacional de Investigaciones Pecuarias, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jul-Dic
Number: 25
Pages: 7-14
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química industrial,
Nutrición animal,
Cocción,
Forraje,
Harina de algodón,
Temperatura
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Industrial chemistry,
Animal nutrition,
Cooking,
Temperature,
Feedstuff
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).