Producción, composición química y digestibilidad del forraje de sorgo X sudán de nervadura café en la región norte de México



Document title: Producción, composición química y digestibilidad del forraje de sorgo X sudán de nervadura café en la región norte de México
Journal: Técnica pecuaria en México
Database: PERIÓDICA
System number: 000176052
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental La Laguna, Torreón, Coahuila. México
Year:
Season: Sep-Dic
Volumen: 38
Number: 3
Pages: 177-187
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Gramíneas,
Nutrición animal,
Forraje,
Calidad nutricional,
Digestibilidad,
Composición química,
Sorgo,
Sorghum bicolor x Sorghum sudanense
Keyword: Agricultural sciences,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Gramineae,
Animal nutrition,
Feedstuff,
Nutritional quality,
Digestibility,
Chemical composition,
Sorghum,
Sorghum bicolor
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).