El valor nutritivo del alga Espirulina geitleri para el cerdo de abasto



Document title: El valor nutritivo del alga Espirulina geitleri para el cerdo de abasto
Journal: Técnica pecuaria en México
Database: PERIÓDICA
System number: 000119092
Authors: 1

Institutions: 1Secretaría de Agricultura y Recursos Hidráulicos, Instituto Nacional de Investigaciones Pecuarias, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Jun
Number: 28
Pages: 13-16
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Nutrición animal,
Porcinos,
Dietas,
Cerdos,
Espirulina,
Spirulina geitleri
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Swine,
Diets,
Spirulina,
Spiruline geitleri
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).