Influencia en la calidad panadera de las harinas del trigo sur parcialmente germinado



Document title: Influencia en la calidad panadera de las harinas del trigo sur parcialmente germinado
Journal: Simiente
Database: PERIÓDICA
System number: 000049110
ISSN: 0037-5403
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Agropecuarias, La Platina, Santiago. Chile
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 50
Number: 3-4
Pages: 95-96
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Calidad,
Harina,
Panificación,
Trigo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Bakery,
Flour,
Quality,
Wheat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).