Efecto del grado de madurez inicial en la calidad de la papaya (carica candamarcensis hook) procesada



Document title: Efecto del grado de madurez inicial en la calidad de la papaya (carica candamarcensis hook) procesada
Journal: Simiente
Database: PERIÓDICA
System number: 000061622
ISSN: 0037-5403
Authors: 1



Institutions: 1Pontificia Universidad Católica de Chile, Fac Agronomia Dep Frutales Vinas, Santiago de Chile. Chile
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 53
Number: 3-4
Pages: 163-168
Country: Chile
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Biología,
Química,
Agrociencias
Keyword: Angiospermas,
Química analítica,
Química de alimentos,
Fitotecnia,
Chile,
Carica candamarcensis,
Caricaceae,
Control de calidad,
Propiedades fisicoquímicas,
Enlatado,
Papaya
Keyword: Biology,
Chemistry,
Agricultural sciences,
Angiosperms,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Crop husbandry,
Chile,
Carica candamarcensis,
Caricaceae,
Quality control,
Physicochemical properties,
Canning,
Papaya
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).