Incidencia de salmonella en productos carneos



Document title: Incidencia de salmonella en productos carneos
Journal: Salud pública de México
Database: PERIÓDICA
System number: 000117950
ISSN: 0036-3634
Authors: 1

Institutions: 1Secretaría de Salud, Sec Microbiologia Lab Nacl Salubridad, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 20
Number: 5
Pages: 569-574
Country: México
Disciplines: Medicina
Keyword: Gastroenterología,
Metabolismo y nutrición,
Microbiología,
Salmonella-carne
Keyword: Medicine,
Gastroenterology,
Metabolism and nutrition,
Microbiology,
Meat-salmonella,
Salmonella-meat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).