Calidad sanitaria del jamón que se consume en la ciudad de México



Document title: Calidad sanitaria del jamón que se consume en la ciudad de México
Journal: Salud pública de México
Database: PERIÓDICA
System number: 000091564
ISSN: 0036-3634
Authors: 1


Institutions: 1Laboratorio Nacional de Salud Pública, Departamento de Evaluación Epidemiológica, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 31
Number: 3
Pages: 326-333
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Medicina,
Química,
Biología
Keyword: Microbiología,
Salud pública,
Química de alimentos,
Bacterias,
México,
Jamón,
Alimentos,
Control sanitario,
Ciudad de México,
Análisis,
Carne
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Biology,
Microbiology,
Public health,
Food chemistry,
Bacteria,
Mexico,
Ham,
Foods,
Sanitary control,
Mexico City,
Analysis,
Meat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).