Journal: | Salud pública de México |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000091564 |
ISSN: | 0036-3634 |
Authors: | Sarti Gutiérrez, Elsa J1 Parrilla Cerrillo, Ma. Crestina Saldate Castaneda, Ofelia Rodríguez Peralta, Ma. Carmen |
Institutions: | 1Laboratorio Nacional de Salud Pública, Departamento de Evaluación Epidemiológica, México, Distrito Federal. México |
Year: | 1989 |
Season: | May-Jun |
Volumen: | 31 |
Number: | 3 |
Pages: | 326-333 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Analítico |
Disciplines: | Medicina, Química, Biología |
Keyword: | Microbiología, Salud pública, Química de alimentos, Bacterias, México, Jamón, Alimentos, Control sanitario, Ciudad de México, Análisis, Carne |
Keyword: | Medicine, Chemistry, Biology, Microbiology, Public health, Food chemistry, Bacteria, Mexico, Ham, Foods, Sanitary control, Mexico City, Analysis, Meat |
Document request | |