Efecto de la irradiación con microondas sobre las propiedades sensoriales de algunos productos cárnicos y marinos



Document title: Efecto de la irradiación con microondas sobre las propiedades sensoriales de algunos productos cárnicos y marinos
Journal: Revista técnica de la Facultad de Ingeniería. Universidad del Zulia
Database: PERIÓDICA
System number: 000352788
ISSN: 0254-0770
Authors: 1
1
1
1
Institutions: 1Universidad de Carabobo, Facultad de Ingeniería, Valencia, Carabobo. Venezuela
Year:
Season: Dic
Volumen: 31
Pages: 130-140
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Irradiación de alimentos,
Análisis sensorial,
Carne,
Microondas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Food irradiation,
Sensory analysis,
Meat,
Microwaves
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).