Caracterización física, química y nutricional del germen de maíz desgrasado



Document title: Caracterización física, química y nutricional del germen de maíz desgrasado
Journal: Revista técnica de la Facultad de Ingeniería. Universidad del Zulia
Database: PERIÓDICA
System number: 000174565
ISSN: 0254-0770
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Simón Bolívar, Departamento de Tecnología de Servicios, Sartenejas, Miranda. Venezuela
2Universidad Simón Bolívar, Departamento de Procesos Biológicos y Bioquímicos, Sartenejas, Miranda. Venezuela
Year:
Season: Dic
Volumen: 23
Number: 3
Pages: 216-226
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología,
Germen de maíz,
Caracterización física,
Caracterización química,
Valor nutritivo,
Venezuela
Keyword: Chemistry,
Science and technology,
Food chemistry,
Technology,
Corn germ,
Physical characterization,
Chemical characterization,
Nutritive value,
Venezuela
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).