Características de sorción del cacao fermentado en polvo (Theobroma cacao)



Document title: Características de sorción del cacao fermentado en polvo (Theobroma cacao)
Journal: Revista técnica de la Facultad de Ingeniería. Universidad del Zulia
Database: PERIÓDICA
System number: 000192836
ISSN: 0254-0770
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Simón Bolívar, Departamento de Tecnología de Procesos Biológicos y Bioquímicos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Abr
Volumen: 25
Number: 1
Pages: 49-55
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería química,
Cacao,
Isotermas de sorción,
Actividad del agua,
Theobroma cacao
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Chemical engineering,
Cocoa,
Sorption isotherms,
Water activity,
Theobroma cacao
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).