Tendencias en la producción de alimentos: alimentos funcionales



Document title: Tendencias en la producción de alimentos: alimentos funcionales
Journal: Revista salud pública y nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000202491
ISSN: 1870-0160
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma de Nuevo León, Facultad de Salud Pública y Nutrición, Monterrey, Nuevo León. México
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 3
Number: 3
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, analítico
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Salud pública,
Química de alimentos,
Alimentos funcionales,
Fibra dietética,
Acidos grasos,
Probióticos
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Public health,
Food chemistry,
Functional foodstuff,
Dietary fiber,
Fatty acids,
Nutraceutical food,
Designed food,
Probiotics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).