Prevalencias de las especies Vibrio hollisae, Vibrio mimicus y Vibrio vulnificus en alimentos marinos de origen animal de marisquerías de la ciudad de Chetumal, Quintana Roo, México



Document title: Prevalencias de las especies Vibrio hollisae, Vibrio mimicus y Vibrio vulnificus en alimentos marinos de origen animal de marisquerías de la ciudad de Chetumal, Quintana Roo, México
Journal: Revista salud pública y nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000202916
ISSN: 1870-0160
Authors: 1




Institutions: 1Universidad Autónoma de Yucatán, Centro de Investigaciones Regionales "Dr. Hideyo Noguchi", Mérida, Yucatán. México
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 4
Number: 1
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Microbiología,
Salud pública,
Química de alimentos,
Mariscos,
Vigilancia sanitaria,
Vibrio hollisae,
Vibrio mimicus,
Vibrio vulnificus,
Quintana Roo,
México
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Microbiology,
Public health,
Food chemistry,
Sea food,
Vibrio hollisae,
Vibrio mimicus,
Vibrio vulnificus,
Sanitary surveillance,
Quintana Roo,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).