Microorganismos patógenos y grasas oxidadas en emparedados



Document title: Microorganismos patógenos y grasas oxidadas en emparedados
Journal: Revista salud pública y nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000232106
ISSN: 1870-0160
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de Salta, Facultad de Ciencias de la Salud, Salta. Argentina
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 5
Number: 4
Pages: (versiónelectrónicaenhttp://www.uanl.mx/publicaciones/respyn)-(versiónelectrónicaenhttp://www.uanl.mx/publicaciones/respyn)
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Microbiología,
Química de alimentos,
Emparedados,
Contaminación microbiana,
Patógenos,
Peróxidos,
Malondialdehído
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Microbiology,
Food chemistry,
Sandwich,
Microbial pollution,
Pathogens,
Peroxides,
Malonaldehyde
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).