Efecto de la fermentación malolactica sobre la edad química de un vino tinto cabernet sauvignon en diferentes condiciones de añejamiento



Document title: Efecto de la fermentación malolactica sobre la edad química de un vino tinto cabernet sauvignon en diferentes condiciones de añejamiento
Journal: Revista mexicana de ingeniería química
Database: PERIÓDICA
System number: 000230462
ISSN: 1665-2738
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Biotecnología, Iztapalapa, Distrito Federal. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 3
Number: 3
Pages: 265-272
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Vino,
Añejamiento,
Antocianinas,
Fermentación
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Wine,
Aging,
Anthocyanins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).