Efecto de la adición de fibra y la disminución de grasa en las propiedades fisicoquímicas del yogur



Document title: Efecto de la adición de fibra y la disminución de grasa en las propiedades fisicoquímicas del yogur
Journal: Revista mexicana de ingeniería química
Database: PERIÓDICA
System number: 000230464
ISSN: 1665-2738
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de las Américas, Departamento de Ingeniería Química, Alimentos y Ambiental, Cholula, Puebla. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 3
Number: 3
Pages: 287-305
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Yogurt,
Fibra,
Grasas,
Propiedades
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Yogurt,
Fiber,
Fat,
Properties
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).