Contenido de licopeno en jugo de tomate secado por aspersión



Document title: Contenido de licopeno en jugo de tomate secado por aspersión
Journal: Revista mexicana de ingeniería química
Database: PERIÓDICA
System number: 000245165
ISSN: 1665-2738
Authors: 1

2

3
Institutions: 1Universidad Juárez del Estado de Durango, Facultad de Ciencias Químicas, Gómez Palacio, Durango. México
2Universidad Autónoma de Nuevo León, Facultad de Ciencias Biológicas, Monterrey, Nuevo León. México
3Universidad de Guanajuato, Instituto de Ciencias Agrícolas, Irapuato, Guanajuato. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 4
Number: 3
Pages: 299-307
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Licopeno,
Tomate,
Secado,
Aspersión
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Lycopene,
Tomato,
Drying,
Spray drying
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).