Características fisicoquímicas en vinos tintos: método tradicional y maceración carbónica empleando dos cepas de la levadura Sacchamyces cerevisiae



Document title: Características fisicoquímicas en vinos tintos: método tradicional y maceración carbónica empleando dos cepas de la levadura Sacchamyces cerevisiae
Journal: Revista mexicana de ingeniería química
Database: PERIÓDICA
System number: 000245164
ISSN: 1665-2738
Authors: 1
2


Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Investigación y de Estudios Avanzados, Querétaro. México
2Universidad Autónoma de Querétaro, Facultad de Química, Querétaro. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 4
Number: 3
Pages: 289-297
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Ingeniería
Keyword: Ingeniería química,
Vino tinto,
Maceración carbónica,
Saccharomyces cerevisiae
Keyword: Engineering,
Chemical engineering,
Red wine,
Carbonic maceration,
Saccharomyces cerevisiae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).