Aplicaciones de ingeniería y fenómenos de transporte al estudio de la transferencia convectiva de calor en alimentos envasados



Document title: Aplicaciones de ingeniería y fenómenos de transporte al estudio de la transferencia convectiva de calor en alimentos envasados
Journal: Revista mexicana de ingeniería química
Database: PERIÓDICA
System number: 000236919
ISSN: 1665-2738
Authors: 1


2
Institutions: 1Universidad de las Américas, Departamento de Ingeniería Química, Alimentos y Ambiental, Cholula, Puebla. México
2Universidad de Buenos Aires, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Abr
Volumen: 4
Number: 1
Pages: 89-106
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Ingeniería
Keyword: Ingeniería química,
Biotecnología,
Fenómenos de transporte,
Convección,
Transferencia de calor,
Alimentos enlatados
Keyword: Engineering,
Chemical engineering,
Transport phenomena,
Convection,
Heat transfer,
Canned foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).