Análisis de perfil de textura y propiedades de relajación de geles de mezclas almidón de maíz cerosos entrecruzado-gelana



Document title: Análisis de perfil de textura y propiedades de relajación de geles de mezclas almidón de maíz cerosos entrecruzado-gelana
Journal: Revista mexicana de ingeniería química
Database: PERIÓDICA
System number: 000236920
ISSN: 1665-2738
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Estudios Superiores Cuautitlán, Cuautitlán, Estado de México. México
Year:
Season: Abr
Volumen: 4
Number: 1
Pages: 107-121
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Hidrocoloides,
Geles,
Relajación,
Textura
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Hydrocolloids,
Gels,
Stress relaxation,
Texture
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).