Ensayo regional de adaptación y rendimiento (SIR-SAL) de materiales de ajo Allium sativum L. tolerantes a pudrición blanca Sclerotium cepivorum Berk., generados por irradiación



Document title: Ensayo regional de adaptación y rendimiento (SIR-SAL) de materiales de ajo Allium sativum L. tolerantes a pudrición blanca Sclerotium cepivorum Berk., generados por irradiación
Journal: Revista mexicana de fitopatología
Database: PERIÓDICA
System number: 000170619
ISSN: 0185-3309
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidad de Guanajuato, Instituto de Ciencias Agrícolas, Irapuato, Guanajuato. México
2Instituto Politécnico Nacional, Centro de Investigación y de Estudios Avanzados, Irapuato, Guanajuato. México
3Colegio de Postgraduados, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 13
Number: 1
Pages: 18-25
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitopatología,
Hortalizas,
Ajo,
Allium sativum,
Mejoramiento genético,
Pudrición blanca,
Sclerotium cepivorum
Keyword: Agricultural sciences,
Phytopathology,
Vegetables,
Garlic,
Allium sativum,
Genetic improvement,
White rot,
Sclerotium cepivorum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).