Un enfoque psicofísico del sabor



Document title: Un enfoque psicofísico del sabor
Journal: Revista latinoamericana de psicología
Database: CLASE
System number: 000099298
ISSN: 0120-0534
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Laboratorio de Investigaciones Sensoriales, Buenos Aires. Argentina
Year:
Volumen: 19
Number: 3
Pages: 401-420
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Psicología,
Química
Keyword: Psicofisiología,
Química de alimentos,
Psicología experimental,
Psicofísica,
Alimentos,
Percepción,
Sabor,
Organolepsis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).