Aumento de la higiene en la preparacion de comidas para prevenir enfermedades en el trabajo



Document title: Aumento de la higiene en la preparacion de comidas para prevenir enfermedades en el trabajo
Journal: Revista latinoamericana de psicología
Database: CLASE
System number: 000018353
ISSN: 0120-0534
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Chile, Santiago de Chile. Chile
Year:
Volumen: 28
Number: 1
Pages: 83-96
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Psicología,
Sociología,
Medicina
Keyword: Psicología industrial,
Sociología del trabajo,
Salud pública,
Higiene,
Alimentos,
Trabajadores,
Análisis conductual
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).