Esterilizacion de peras en almibar y su influencia en la textura del producto



Document title: Esterilizacion de peras en almibar y su influencia en la textura del producto
Journal: Revista latinoamericana de ingeniería química y química aplicada
Database: PERIÓDICA
System number: 000126818
ISSN: 0325-0474
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Tecnología Industrial, Centro de Investigación en Tecnología Pesquera, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Volumen: 17
Number: 1
Pages: 53-64
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Pera,
Almíbar,
Esterilización,
Textura,
Termico-proceso
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Pear,
Syrup,
Sterilization,
Texture,
Thermal process
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).