Contenido de mercurio y arsénico en atún y sardinas enlatadas mexicanas



Document title: Contenido de mercurio y arsénico en atún y sardinas enlatadas mexicanas
Journal: Revista internacional de contaminación ambiental
Database: PERIÓDICA
System number: 000178853
ISSN: 0188-4999
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro Interdisciplinario de Investigación para el Desarrollo Integral Regional, Durango. México
Year:
Volumen: 17
Number: 1
Pages: 31-35
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Toxicología,
Contaminación,
Productos enlatados,
Análisis bromatológico,
Mercurio,
Arsénico,
Sardinas,
Atún,
México
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Toxicology,
Canned products,
Bromatological analysis,
Mercury,
Arsenic,
Sardines,
Tuna,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).