Efecto de temperatura de secado por lecho fluidizado en las propiedades fisicoquímicas y de panificación en dos variedades de trigo



Document title: Efecto de temperatura de secado por lecho fluidizado en las propiedades fisicoquímicas y de panificación en dos variedades de trigo
Journal: Revista fitotecnia mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000193928
ISSN: 0187-7380
Authors: 1


1
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Laboratorio de Farinología, Chapingo, Estado de México. México
2Universidad Autónoma Metropolitana, Unidad Iztapalapa, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 24
Number: 2
Pages: 189-195
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Plantas para uso industrial,
Química de alimentos,
Trigo,
Secado,
Temperatura,
Propiedades,
Triticum aestivum,
Panificación,
Reología
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Plants for industrial use,
Food chemistry,
Wheat,
Drying,
Temperature,
Properties,
Triticum aestivum,
Bakery,
Rheology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).