Contenido de fenoles y actividad enzimática asociados con el daño provocado por cenicilla en hojas de durazno



Document title: Contenido de fenoles y actividad enzimática asociados con el daño provocado por cenicilla en hojas de durazno
Journal: Revista fitotecnia mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000192158
ISSN: 0187-7380
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Fitotecnia, Chapingo, Estado de México. México
2Colegio de Postgraduados, Instituto de Recursos Genéticos y Productividad, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 25
Number: 2
Pages: 153-159
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitopatología,
Frutales,
Fisiología vegetal,
Susceptibilidad,
Plagas,
Cenicilla,
Fenilalanina,
Amonio liasa,
Polifenoloxidasa,
Fenoles,
Durazno,
Prunus persica,
Sphaerotheca pannosa
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Fruit trees,
Phytopathology,
Plant physiology,
Susceptibility,
Pests,
Powdery mildew,
Phenylalanine,
Ammonia lyase,
Polyphenoloxidase,
Phenols,
Peach,
Prunus persica,
Sphaerotheca pannosa
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).