Calidad industrial de trigos harineros mexicanos para temporal. I. Comparación de variedades y causas de la variación



Document title: Calidad industrial de trigos harineros mexicanos para temporal. I. Comparación de variedades y causas de la variación
Journal: Revista fitotecnia mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000226346
ISSN: 0187-7380
Authors: 1
2


Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Valle de México, Chapingo, Estado de México. México
2Centro Internacional de Mejoramiento de Maíz y Trigo, Programa de Trigo, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 26
Number: 4
Pages: 249-256
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Gramíneas,
Química de alimentos,
Harina,
Trigo,
Calidad industrial,
Variedades,
Panificación
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Crop husbandry,
Gramineae,
Food chemistry,
Cultivars,
Bread,
Flour,
Quality,
Wheat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).