Determinacao de teobromina e cafeina em cacau e produtos de chocolate por cromatografia liquida de alta eficiencia



Document title: Determinacao de teobromina e cafeina em cacau e produtos de chocolate por cromatografia liquida de alta eficiencia
Journal: Revista do Instituto Adolfo Lutz
Database: PERIÓDICA
System number: 000209498
ISSN: 0073-9855
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Adolfo Lutz, Secao de Aditivos e Residuos de Pesticidas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Volumen: 56
Number: 1
Pages: 59-64
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Chocolate,
Análisis químico,
Cromatografía líquida de alta eficiencia,
Teobromina,
Cafeína
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Chocolate,
Chemical analysis,
High performance liquid chromatography,
Theobromine,
Caffeine
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).