Composicao centesimal , de acidos graxos e valor calorico de cinco especies de peixes marinhos nas diferentes estacoes do ano



Document title: Composicao centesimal , de acidos graxos e valor calorico de cinco especies de peixes marinhos nas diferentes estacoes do ano
Journal: Revista do Instituto Adolfo Lutz
Database: PERIÓDICA
System number: 000020232
ISSN: 0073-9855
Authors: 1





Institutions: 1Instituto Adolfo Lutz, Sao Paulo. Brasil
2Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 54
Number: 1
Pages: 27-35
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Peces,
Brasil,
Acidos grasos,
Valor nutritivo,
Variación estacional
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Fish,
Brazil,
Fatty acids,
Nutritive value,
Seasonal variation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).