Avaliacao da qualidade de polpas de frutas congeladas



Document title: Avaliacao da qualidade de polpas de frutas congeladas
Journal: Revista do Instituto Adolfo Lutz
Database: PERIÓDICA
System number: 000210528
ISSN: 0073-9855
Authors: 1



2
Institutions: 1Instituto Adolfo Lutz, Laboratorio de Sao Jose do Rio Preto, Sao Jose do Rio Preto, Sao Paulo. Brasil
2Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Departamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos, Sao Jose do Rio Preto, Sao Paulo. Brasil
Year:
Volumen: 61
Number: 2
Pages: 121-126
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Microbiología,
Pulpa,
Frutas,
Congelamiento
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Microbiology,
Pulp,
Fruits,
Freezing
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).