Analise de sucralose por cromatografia liquida de alta eficiencia em refrigerante dietetico e adocante de mesa



Document title: Analise de sucralose por cromatografia liquida de alta eficiencia em refrigerante dietetico e adocante de mesa
Journal: Revista do Instituto Adolfo Lutz
Database: PERIÓDICA
System number: 000253537
ISSN: 0073-9855
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Adolfo Lutz, Divisao de Bromatologia e Quimica, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 64
Number: 2
Pages: 200-204
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Refrescos,
Edulcorantes artificiales,
Cromatografía líquida de alta resolución,
Sacralosa
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Soft drinks,
Artificial sweeteners,
High performance liquid chromatography,
Sucralose
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).