Desarrollo de galletitas hipoproteicas para pacientes con insuficiencia renal crónica: evaluación sensorial



Document title: Desarrollo de galletitas hipoproteicas para pacientes con insuficiencia renal crónica: evaluación sensorial
Journal: Revista de nefrología, diálisis y transplante
Database: PERIÓDICA
System number: 000247829
ISSN: 0326-3428
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Escuela de Nutricionista, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Sep
Number: 43
Pages: 25-27
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Nefrología,
Química de alimentos,
Insuficiencia renal crónica (IRC),
Dietas hipoproteicas,
Galletas,
Evaluación sensorial
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Nephrology,
Food chemistry,
Chronic renal failure (CRF),
Hypoproteic diets,
Cookies,
Sensorial evaluation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).