Influencia del pH sobre la transformación microbiológica de flavanona y 2-hidroxichalcona por Aspergillus niger nrrl 3



Document title: Influencia del pH sobre la transformación microbiológica de flavanona y 2-hidroxichalcona por Aspergillus niger nrrl 3
Journal: Revista de microbiologia
Database: PERIÓDICA
System number: 000097816
ISSN: 0001-3714
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional de San Luis, Faculdade de Quimica, San Luis, San Luis. Argentina
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 21
Number: 2
Pages: 175-182
Country: Brasil
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Bioquímica,
Biología celular,
Hongos,
Flavonoides,
pH,
Hidroxichalcona,
Aspergillus niger
Keyword: Chemistry,
Biology,
Biochemistry,
Cell biology,
Fungi,
Flavonoids,
pH,
Hydroxychalcone,
Aspergillus niger
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).