Escherichia coli em produtos carneos comercializados em Londrina, PR. II - Frequencia de Escherichia coli enterotoxigenica (etec)



Document title: Escherichia coli em produtos carneos comercializados em Londrina, PR. II - Frequencia de Escherichia coli enterotoxigenica (etec)
Journal: Revista de microbiologia
Database: PERIÓDICA
System number: 000099645
ISSN: 0001-3714
Authors: 1

Institutions: 1Universidade Estadual de Londrina, Centro de Ciencias Agrarias, Londrina, Parana. Brasil
2Universidade Estadual de Londrina, Centro de Ciencias Biologicas, Londrina, Parana. Brasil
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 20
Number: 4
Pages: 427-431
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina,
Química,
Biología
Keyword: Microbiología,
Salud pública,
Química de alimentos,
Bacterias,
Inmunología,
Brasil,
Escherichia coli,
Carne,
Londrina,
Toxicidad
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Biology,
Microbiology,
Public health,
Food chemistry,
Bacteria,
Immunology,
Brazil,
Escherichia coli,
Meat,
Londrina,
Toxicity
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).