Prevención de enfermedades con compuestos químicos de la alimentación



Document title: Prevención de enfermedades con compuestos químicos de la alimentación
Journal: Revista de la Facultad de Medicina. UNAM
Database: PERIÓDICA
System number: 000246240
ISSN: 0026-1742
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Medicina, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 49
Number: 2
Pages: 64-65
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Salud pública,
Química de alimentos,
Epidemiología,
Compuestos químicos,
Alimentos
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Public health,
Food chemistry,
Epidemiology,
Chemical compounds,
Foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).